استارتاپ ها در گردشگری سلامت ایران چه فرصت هایی دارند؟
درآمد ارزی
با توجه به افت شدید پول ملی، کسب و کارهایی که درآمد دلار و یورو دارند بسیار جذاب هستند و گردشگری سلامت هم یکی از آنها است. درحال حاضر حجم بازار گردشگری سلامت ایران را حداقل ۱٫۲ میلیارد دلار برآورد میکنند. البته موضوعی که این بازی را جذابتر می کند این است که معمولا درآمد به صورت نقد و اسکناس است و مشکلی از جهت تحریم بانکی و انتقال پول به ایران وجود ندارد. فقط مراقب اسکناسهای تقلبی باشید! یا دستگاه بررسی اصالت اسکناس دلار و یورو بگیرید و یا با صرافیها تعامل نزدیک ایجاد کنید.
گردشگری سلامت از جلمه کسب و کارهایی است که درآمد ارزی دارد
بازار خلوت
هر چند بازار گردشگری سلامت ایران توسط واسطه ها به شکل سنتی رقابت نسبتا بالایی دارد ولی در مقابل برای استارتاپ ها با مدل های جدید جذب بیمار و استفاده از بازاریابی آنلاین بازیگران کمی وجود دارد و بازار هنوز نه تنها اشباع نشده که بسیار خلوت است. شما با کمی رفتار حرفه ای در کسب و کار می توانید سریعا سهم بازار مناسبی جذب کنید!
پتانسیلهای بالای صنعت
رشد چشمگیر کشور در عرصه پزشکی و وجود پزشکان حاذق و بیمارستان های مجهز سبب شده است تا ایران پتانسیل بالایی برای صنعت گردشگری پزشکی داشته باشد. همچنین وجود مکان های توریستی جذاب چهار فصل و مناطق طبیعی مثل آبگرم ها ظرفیت بالایی در زمینه توریسم سلامت با تعریف عام ایجاد کرده است.
مزیت رقابتی روی قیمت
مهم ترین دلیل سفر بیماران به کشور های دیگر برای دریافت خدمات پزشکی و زیبایی، قیمت پایین است. ایران از گذشته این مزیت رقابتی را داشته ولی اکنون با توجه به کاهش شدید ارزش ریال در مقابل دلار این مزیت بسیار بیشتر به چشم می آید و امروز فرصت مناسبی است تا با استفاده از اهرم قیمت سهم بازار مان را از ترکیه و هند پس بگیریم.
بازار بالقوه 400 میلیونی
مهم ترین مشتری گردشگری پزشکی ایران کشور های همسایه هستند که متاسفانه یا خوشبختانه زیرساخت پزشکی مناسبی ندارند و در نتیجه بازار به صورت بالقوه و از نظر کمیت تعدادی بسیار جذاب است. بخش زیادی از این همسایه ها با ایران قرابت های فرهنگی، مذهبی و حتی زبانی دارند و درنتیجه جذب آنها به ایران آسان تر است.
بسیاری از کشورهای همسایه، قرابتهای فرهنگی، مذهبی و حتی زبانی با ایران دارند که به جذب آسانتر آنها کمک میکند.
حاشیه سود بالا
کسب و کار گردشگری سلامت بیش از 100 درصد سود ناخالص دارد که در بخش های مختلف زنجیره ارزش این صنعت مثل جذب بیمار، خدمات لجستکی و خدمات درمانی پخش شده است. این حاشیه سود با رشد قیمت دلار افزایش پیدا کرده است چرا که هزینه های به صورت ریالی است و درآمد به صورت دلاری!
امکان بینالمللی شدن
گردشگری سلامت یک صنعت بین المللی است حتی وقتی شما فقط یک مقصد مثل ایران هستند مشتری های خارجی از کشور های مختلف دارید، اگر بازاریابی بین امللی را بلد باشید و بتوانید برای ایران مشتری جذب کنید چرا برای کشور های دیگر نتوانید؟ این صنعت برای کسانی که جاه طلبی فعالیت بین المللی دارند بسیار ایده آل است.
هزینههای ریالی درآمد دلاری!
مزیت مهم ایران در بخش گرشگری سلامت این است که هزینه ها داخل کشور به ریال پرداخت می شود و درآمد ها به صورت یورو و دلار است. شما می توانید از فاصله و در کلام بهتر شکاف بین دلار و ریال بهترین استفاده را بکنید تا به جریان وجوه نقد مثبت برسید.
سلام،
مقاله بسیار عالی ای بود، این حجم صداقت در گفتارتون میتونه دلیلی باشه برای برتر بودنتون،
البته من شما رو با هندیا و ترکیه ای ها مقایسه کردم بهتر از هندی ها و در سطح ترکیه دیدم.
موفق باشید
از ابراز محبت شما ممنونم ✋🌷
من همکار شما در این زمینه هستم. تمام مقالاتتان را خواندم. خوب، جذاب و با قلم روان. حیفم آمد این کامنت را نگذارم. دور نیست که همکاری نزدیکی با شما داشته باشیم.
درود بر شما
قدردان لطف و توجه شما هستیم و از همکاریهای سازنده استقبال میکنیم
ممنونیم که زمان گرانبهاتون رو برای خوندن مطالب وبلاگ آریامدتور صرف کردین
سلام
من کل سایت شما رو خوندم. یک ضعف بزرگ داره اونم اینه که مطالبتون تاریخ نداره. مشخص نیست واسه چه زمانیه! البته از اطلاعات و محتوای قوی تون نمیشه گذشت. فوق العادست….درود
سلام آقای ولدیان
بیاندازه از توجه و لطف شما ممنونیم
و برای بهبود سایت آریامدتور از نظر شما استفاده میکنیم
سلام وقتتون بخیر ممنون از اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشتین..
برای این کار حتما باید مجوز داشت ؟ چون برای کار تبلیغات بدون مجوز بعید است که بتوان کاری کرد
سلام… برای فعالیت در حوزه گردشگری سلامت شما نیاز به مجوز بند “ب” از وزارت میراث فرهنگی و گردشگری دارید. پس از اخذ بند “ب” میتوانید اقدام به دریافت مجوز “گردشگری سلامت” از همین وزارت کنید.
همچنین در کنار این مجوز از وزارت میراث، وزارت بهداشت نیز مجوز گردشگری سلامت صادر میکند.
سلام اگه کسی ایده ای در زمینه ی گردشگری و جذب توریست(چه داخلی و چه خارجی ) داره من میخرم ازش . از طریق واتس اپ باهام ارتباط بر قرار کنید 09399460763 قربانی
سلام… حرکت جالب و هوشمندانهای است. امیدواریم با حمایت شما امکان رشد کسب و کارهای کوچک بزرگ در حوزه توریزم پزشکی به خصوص برای جوانترها که نیاز به حمایت بیشتر دارند فراهم شود.
درود بر شما جناب شجاری
قبل از هر چیز صمیمانه ازتون سپاسگزام بابت به اشتراک گذاری این مقاله جامع و مفید شما
همونطور که میدونین از سالها پیش تاکنون جذب بیماران خارجی به طریقه سنتی و با حضور فعال دلالان مرزی و حتی خارجی بوده و میدونیم که کمافی السابق خواهد بود وحذف این افراد از چرخه گردشگری سلامت غیر ممکنه.بنظرم این دلالان باید به نحو مطلبوبی در غالب شرکت ها(حتی درصورت نیاز ورود بخش دولتی با ممنوع کردن جذب بیمار خارج از کانال شرکت های گردشگری سلامت به مراکز درمانی خصوصی و دولتی) ساماندهی شوند.
در روش های بیزینس نوین بنظرم میتونیم با کمک گرفتن از استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان داخلی و شرکت های فعال در زمینه نت ورک مارکتینگ خارجی وارد مذاکره و همکاری بشیم.
سلام و درود
ممنون از توجه و لطف شما
بله کاملا درست میفرمایید. ما هم با شما موافقیم
سلام و درود .مقاله تون عالی و کامل بود سوالی داشتم ؟
من قصد شروع در این زمینه رو با هدف کشور های روس زبان و کشور هایی که با دو کشور ترکیه و هند ارتباط نمی گیرند به دلایل سیاسی و … .مورد دیگه سرمایه انسانی مثل مترجم زبان روسی و انگلیسی هم داریم فقط تجربه کافی در این زمینه نداریم به نظر شما قدم های اول مون باید چی باشه و چه جوری انجام بدیم .؟
سلام و درود… ممنون بابت توجهتون به این مقاله؛
بازار هدف خوب و مناسبی را انتخاب کردید. از آنجایی که بحث تجربه را مطرح فرمودید، به شما توصیه میکنیم که مقاله ”سوالات پرتکرار برای راهاندازی استارتاپ گردشگری سلامت“ را بخوانید و از تجربیات آقایان شجاری و نصری در این حوزه بهره ببرید.
موفق باشید
سلام.
بسیار عالی بود. سپاس از به اشتراک گذاری این مطالب
سلام و درود بیکران. خوشحالیم که این مطلب برای شما مفید بود.
با درود وسپاس
چطور میتونم با مجموعه همکاری کنم
سلام… لطفا درخواست خود را به ایمیل Info@ariamedtour.com برای ما ارسال کنید. همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.